Wijnactie voor Villa Stoer

Goede en eerlijke wijnen voor een goed en eerlijk initiatief

Als service club Ronde Tafel Rhoon 154, organiseren wij elk jaar meerdere events om verschillende goede doelen organisaties te steunen. In maart 2020 hadden wij een heel mooi feest gepland in het nieuwe Abel: BLEND! De huidige Corona crisis gooide daar echter roet in het eten. Ook op de uitgestelde datum in November kon het helaas niet doorgaan. Uiteraard zullen wij in 2021 dit ruimschoots goedmaken. In de tussentijd willen wij de stichtingen die wij steunen niet in de kou laten staan. Vandaar dat wij nu deze actie zijn gestart. Wij hebben 4 interessante pakketten van Italiaanse afkomst samengesteld, die wij u graag aanbieden. Een deel van de opbrengst doneren wij aan Villa Stoer, het goede doel gekoppeld aan BLEND!

Beschikbare pakketten

Waarom dit initiatief?

Als service club Ronde Tafel Rhoon 154, organiseren wij elk jaar meerdere events om verschillende goede doelen organisaties te steunen.

In maart 2020 hadden wij een heel mooi feest gepland in het nieuwe Abel: BLEND! De huidige Corona crisis gooide daar echter roet in het eten. Ook op de uitgestelde datum in November kon het helaas niet doorgaan. Uiteraard zullen wij in 2021 dit ruimschoots goedmaken.

In de tussentijd willen wij de stichtingen die wij steunen niet in de kou laten staan. Vandaar dat wij nu deze actie zijn gestart. Wij hebben 4 interessante pakketten van Italiaanse afkomst samengesteld, die wij u graag aanbieden. Een deel van de opbrengst doneren wij aan Villa Stoer, het goede doel gekoppeld aan BLEND!

Villa STOER is een initiatief van ouders van 9 jonge mensen met een verstandelijke beperking uit Albrandswaard. Zij streven ernaar om kleinschalig begeleid wonen te realiseren in Rhoon of Poortugaal. Zestien jonge mensen met een verstandelijke beperking, nu in de leeftijd van 15 tot 22 jaar gaan hier wonen. De betrokkenen kunnen op deze manier medeverantwoordelijkheid blijven dragen met verzorging en begeleiding ‘op maat’ en enige inspraak hierop hebben. Het zal een woning zijn met betrokkenheid van de zorgverlener, begeleiders, ouders en vrijwilligers, middenin de samenleving van Albrandswaard. Een thuis voor de jongelui!

logo-villa-stoer