Verzend- en leveringsbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rt154.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen

In enkele gevallen kunnen producten niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

In de volgende gevallen kan retour niet plaatsvinden:

Producten die u via deze webwinkel koopt kunnen een beperkte houdbaarheid hebben en kunnen in dat geval niet geretourneerd worden:

a. Verzegelde producten waarbij de verzegeling verbroken is.

 b. Producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 c. Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

 d. Producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

 e. Producten die snel kunnen bederven of verouderen;

 f. Losse kranten en tijdschriften;

 g. Audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling heeft verbroken.